Ga naar inhoud

I..

Administrator
 • Aantal items

  144
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door I..

 1. I..

  Voorem SC

  Jup, heeft even geen prio dit. Komt wel.
 2. I..

  Voorem SC

  Allo allo
 3. Bron: Rechtspraak.nl Prima beslissing lijkt mij, een natuurgebied met overbevolking door een gebrek aan natuurlijke selectie is ook geen normaal natuurgebied meer te noemen. Desondanks is het geen permanente oplossing, dus ik ben benieuwd wat de vervolgstappen gaan zijn.
 4. I..

  Voorem SC

  That's the spirit
 5. I..

  Eerste indruk + ideeën?

  Hoi! We zijn inmiddels een paar dagen verder, ik hoor graag wat jullie eerste indruk is van Voorem! Het is ongetwijfeld even anders dan dat je gewend bent. Mis je nog dingen, of zijn er bepaalde zaken die je echt niet bevallen? Let me know! Daarnaast ben ik opzoek naar ideeën! De huidige indeling is nog vrij karig, gezien er alleen een Feedback en een 'Geblaat' forum bestaan. Dit moet meer vorm gaan krijgen. Heb je zelf interesse in een bepaald forum, en ben je ook bereid daarin je eigen aandeel te hebben, geef het dan aan! We moeten natuurlijk niet direct te hard van stapel lopen met tientallen fora, maar een aantal mooie fora om mee af te trappen zijn nooit verkeerd. Thanks! I.
 6. I..

  Eerste indruk + ideeën?

  Hier zie je een mooi overzichtje: https://voorem.nl/search/?type=core_members
 7. I..

  Voorem SC

  Meteen die agressiviteit weer. Man man.
 8. I..

  Voorem SC

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.